Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Snufie - Bijtring Eekhoorn

€ 9,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-3 dagen
Omschrijving

Snufie - Bijtring Eekhoorn

De kauwbare, kwijlbestendige manier om je tandjes te verzachten is hier met Snufie's siliconen eekhoornbijtring!

Op zoek naar een veilige, niet-giftige bijtring voor je kleintje? Zoek niet verder dan onze siliconen Baby Bijtring. Maar wacht even: maak kennis met Snufie's siliconen eekhoornbijtring, de perfecte oplossing voor je tandjes krijgende baby! Individueel verpakt en vervaardigd met premium BPA-vrije siliconen, onze Eekhoorn Bijtring van Snufie is de ideale metgezel voor de tandjesreis van uw kleintje.

Dit bijtspeeltje is zacht genoeg voor het tandvlees van je baby, maar sterk genoeg om hem bezig te houden. Houd het tandvlees van je baby gezond en gestimuleerd met onze siliconen bijtringen. Het voldoet aan hun orale sensorische behoeften en helpt kwijlen, onrust en kolieken te verminderen. Bovendien is het de perfecte maat voor kleine handjes, zodat je kleintje erop kan bijten, kauwen en zuigen zonder zichzelf te hoeven wurgen of pijn te doen.

Dit is waarom je dit geweldig zult vinden:

✓ Verzacht het tandvlees: Wanneer een baby tandjes krijgt, kan hij chagrijnig en ongemakkelijk worden. Een bijtring kan het pijnlijke tandvlees van een baby helpen verzachten en een deel van dat ongemak verlichten. Bovendien zijn ze gemakkelijk in de luiertas te gooien voor kinderziektes onderweg.

✓ Verscheidenheid aan kleuren en vormen! Terwijl onze Baby Bijtring verlichting biedt, brengt Snufie's Silicone Eekhoorn Bijtring een speelse twist met zijn charmante dierenontwerp en levendige kleurenopties. De verschillende texturen kalmeren je kleintje niet alleen, maar vermaken ze ook.

✓ Veilig en natuurlijk: onze babybijtring is gemaakt van 100% natuurlijk rubber (latex) en bevat geen schadelijke stoffen. Op dezelfde manier is Snufie's Silicone Squirrel Bijtring trots op premium BPA-vrije siliconen, waardoor de grootst mogelijke veiligheid voor uw baby wordt gegarandeerd. Bovendien zijn beide gemakkelijk schoon te maken: plaats ze gewoon in de vaatwasser als je klaar bent!

✓ Kleine handjes, grote opluchting: als je kleintje tandjes krijgt, heeft hij alle hulp nodig om zich beter te voelen. Met onze siliconen babybijtring en Snufie's siliconen eekhoornbijtring kunnen ze hun pijnlijke tandvlees verzachten met speelgoed dat precies de juiste maat heeft om vast te houden.

Verbeter de tandjeservaring van uw baby met Snufie's Dutch Design siliconen eekhoornbijtring, omdat uw kleintje het beste verdient!

Opruimen is een fluitje van een cent! Deze bijtring houdt van een goede wasbeurt en is in een handomdraai schoon, zodat je meer tijd kunt besteden aan spelen en minder aan schrobben.

Blij kindje, blij jij

Wij zijn serieus over glimlachen! Daarom is onze bijtring niet alleen veilig; het is ook super duurzaam. Het is gemaakt van 100% food-grade siliconen en is gebouwd om de kinderziektes als een professional aan te kunnen.

Zeg hallo tegen een bijtring die niet alleen om opluchting gaat, maar om van het doorkomen van tandjes een genot maakt! Grijp vandaag nog de zachte beer-siliconenbijtring van SNUFIE en laat het giechelen beginnen!

Wij eten... ehm slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord?