Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Snufie - Bijtring Beer

€ 12,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-3 dagen
Specificaties
Productcode 1091-1272
Omschrijving

Snufie - Bijtring Beer

Maak je klaar voor een glimlach en rustgevend met de zachte siliconen bijtring van SNUFIE!

Tandjes krijgen is nu een stuk leuker met onze Soft Bear Silicone Bijtring van SNUFIE, een Nederlands merk dat draait om gelukkige, gezonde baby's!

Rustgevend, veilig en stijlvol

Kijk hoe je kleintje vrolijk grijnst terwijl hij zijn tandvlees in deze oh zo schattige bijtring laat zakken. Gemaakt in de vorm van een onweerstaanbare beer, omhelsd door een houten ronde krans, is het niet zomaar een bijtring: het is een zintuiglijk avontuur!

Speeltijd ontmoet gemoedsrust

Bezorgd over de veiligheid? Wees niet! Onze bijtring is een gecertificeerde kampioen en doorstaat met vlag en wimpel de LFGB-, EN71-, BSCI-, CE- en ASTM963-tests. Het is vrij van de slechte stoffen zoals BPA, ftaalzuur en PVC, waardoor uw munchkin zorgeloos tandjes krijgt.

Opruimen is een fluitje van een cent! Deze bijtring houdt van een goede wasbeurt en is in een handomdraai schoon, zodat je meer tijd kunt besteden aan spelen en minder aan schrobben.

Blij kindje, blij jij

Wij zijn serieus over glimlachen! Daarom is onze bijtring niet alleen veilig; het is ook super duurzaam. Het is gemaakt van 100% food-grade siliconen en is gebouwd om de kinderziektes als een professional aan te kunnen.

Zeg hallo tegen een bijtring die niet alleen om opluchting gaat, maar om van het doorkomen van tandjes een genot maakt! Grijp vandaag nog de zachte beer-siliconenbijtring van SNUFIE en laat het giechelen beginnen!

Wij eten... ehm slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord?