Geen producten (0)
Geen producten (0)

Snufie - Bijtring Flower

€ 9,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-3 dagen
Specificaties
Productcode 1088-1260
Omschrijving

Snufie - Bijtring Flower

Omarm de gelukzaligheid van het tandjes krijgen met Snufie's Dutch Design 7 cm Flower Teething Silicone Toy - een heerlijke metgezel voor de tandjesreis van je kleintje! 

Maak kennis met Snufie's Dutch Design Flower Teething Silicone Toy, een charmante bijtring die het tandvlees van je baby in stijl kalmeert. Dit schattige bloemvormige bijtwonder is zorgvuldig vervaardigd uit eersteklas BPA-vrije siliconen en is niet zomaar een speeltje; het is een geruststellend maatje voor je baby tijdens de tandjesfase.

Ons Flower Teething Silicone Toy heeft een perfect formaat van 7 cm en heeft een schattig gezichtje en een speels ontwerp, waardoor het zacht is voor het tandvlees van je baby en toch stevig genoeg is om zijn tandjesonderzoek te doorstaan.

Dit is waarom je dit geweldig zult vinden:

✓ Zachte verlichting van pijnlijk tandvlees: tandpijn is geen partij voor Snufie's Flower Teething Silicone Toy. Het is ontworpen om rustgevende verlichting te bieden voor het pijnlijke tandvlees van uw baby, waardoor die chagrijnige momenten in een glimlach veranderen.

✓ Aansprekend ontwerp: versierd met een prachtig gezicht en gevormd als een charmante bloem, biedt deze bijtring niet alleen comfort, maar prikkelt hij ook de zintuigen van uw baby, waardoor hij zich vermaakt terwijl hij zijn gevoelige tandvlees kalmeert.

✓ Veilig en betrouwbaar: Veiligheid staat voorop bij Snufie's Dutch Design. Ons Flower Teething Silicone Toy is gemaakt van veilige siliconen van topkwaliteit, waardoor het vrij is van schadelijke stoffen. Schoonmaken is een fluitje van een cent: gewoon afspoelen of wassen wanneer dat nodig is.

✓ Perfecte maat voor kleine handjes: Ons Flower Teething Silicone Toy is ontworpen met uw baby in gedachten en heeft precies de juiste maat voor kleine handjes om vast te pakken, op te kauwen en te ontdekken.

Verbeter de tandjeservaring van uw baby met Snufie's Dutch Design 7 cm bloembijtring-siliconenspeeltje - een schattig vriendje dat zowel opluchting als vreugde brengt bij de tandjesavonturen van uw kleintje!

Wij eten... ehm slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord?